Fullspäckad vårprogram

Vi vill särskilt tacka vår entusiastiska och fulltaliga publik som delade vår spelglädje under de två ABBA-konserterna i Deje och Forshaga. Fullsatt på båda ställena! Underbart! Nu stundar Valborg och Första maj, och naturligtvis kommer Dejefors musikkår att förgylla firandet även i år! Några veckor senare i maj åker vi på Danmarksturné, innan vi ger den årliga sommarkonserten på Torget i Deje i juni!

Läs mer om tider och platser i vår kalender!

 

webbABBA
Två fullsatta föreställningar gav mersmak!

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s