Sommarkonsert på torget i Deje…

Tro det eller ej, regnet försvann bakom bergen och solen trängde sig fram lagom till årets sommarkonsert. Nytt för i år var samarbetet med Deje dragspelsklubb, som inledde konserten. Folkets husföreningen och ICA bjöd på kaffe och fika. Alltsammans var mycket uppskattat av åhörarna.

Dejefors musikkår kan med glädje se på utvecklingen under det senaste året. En sammanslagning mellan gamla Klarälvsblåset från Munkfors och Dejekåren har visat sig vara ett lyckokast, liksom satsningen på att stödja ungdomar som vill spela tillsammans med andra.

IMG_1600
Det är inte ovanligt att musicerandet i musikkåren gått i arv. Men, tre generationer som spelar samtidigt tillsammans är väl värt att uppmärksamma! Här ser vi Göran Nyberg, sonen Emil och barnbarnet Leo.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s