Bli sponsor för ”Ack Värmland du sköna -en musikresa”

Vill du vara med från start? Stöd vår satsning genom att swisha ditt bidrag till 123 345 0681 (Dejefors musikkår). Ange ditt namn och ”musikresa” så kommer ditt namn att synas här på hemsidan, programblad mm.

Läs mer om vårens musikupplevelse i Klarälvdalen!/

Vi kommer att starta vår marknadsföring i januari 2020. Vi har då tagit fram en grafisk profil för projektet som ska vara den röda tråden i all marknadsföring. Planen prioriterar spridning av projektet genom så lokala kanaler som möjligt. Den viktigaste kanalen är de medverkande själva, därför tar vi fram tilltalande informationsmaterial som de kan ge till vänner och bekanta. Våra sponsorer och intresseföreningar kommer att synas och få material att sprida. Vi vänder oss till lokala media med såväl berättelser som annonser. Ju närmare föreställningarna vi kommer, desto mer intensiv blir vår marknadsföring som då vänder sig till bredare målgrupper. Vi kommer att vara aktiva på Facebook och uppdatera våra nyheter på vår hemsida ofta. Vi kommer att i möjligaste mån anpassa marknadsföringen till de tre orterna och betona det lokala genom bl a lokal affischering. Vi kommer att ha ett programblad som delas ut under föreställningen som presenterar alla som på något sätt ingår och har bidragit i projektet.

 

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s