Dejefors musikkår utökas med Klarälvsblåset från Munkfors

Många av medlemmarna i de båda kårerna har redan tidigare kommit från såväl Deje som Munkfors. En sammanslagning skapar bättre förutsättningar för fler, både nybörjare och erfarna musikanter, att spela och utvecklas tillsammans. Kåren kommer att repetera varje måndag.- De som inte är så drivna på sina instrument börjar 17.45, berättar Ulf Andersen, dirigent för kåren. De mer erfarna sluter upp klockan 19.00. Förhoppningsvis innebär det nya upplägget att fler musikanter, särskilt yngre, intresserar sig för kåren, tillägger han.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s