Kickoff och nystart i helgen

Dejefors musikkår har haft kickoff i de nya lokalerna på Ullerudsgården. Det blev en nystart med nye dirigenten Ulf Andersen, den nye ordföranden Håkan Rudin och nya och gamla bekantskaper då Klarälvsblåset nu införlivats med Dejefors musikkår. Vi startade med att repetera in nya stycken och nya arrangemang inför höstkonserten kombinerat med ett medlemsmöte. Förutom att fördela arbetsuppgifter och uppdrag, bestämde medlemmarna att göra en resa till Danmark nästa år.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s